Šneci z listového těsta
15. 7. 2009
250 g listového těsta
125 g plátkového sýra
100 g salámu (vysočina, šunka, angl. slanina)
kečup
koření na pizzu
Listové těsto rozválíme na obdélník. Namažeme kečupem, posypeme kořením a poklademe sýrem a salámem. Stočíme do rolády, kterou zabalíme do alobalu a dáme do lednice, alespoň an 1 hod. Poté roládu krájíme na plátky, které klademe na pečícím papírem vyložený plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 oC asi 15 min.
125 g plátkového sýra
100 g salámu (vysočina, šunka, angl. slanina)
kečup
koření na pizzu
Listové těsto rozválíme na obdélník. Namažeme kečupem, posypeme kořením a poklademe sýrem a salámem. Stočíme do rolády, kterou zabalíme do alobalu a dáme do lednice, alespoň an 1 hod. Poté roládu krájíme na plátky, které klademe na pečícím papírem vyložený plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 oC asi 15 min.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář