Šneci z listového těsta
  
    15. 7. 2009
    
  250 g listového těsta
125 g plátkového sýra
100 g salámu (vysočina, šunka, angl. slanina)
kečup
koření na pizzu
Listové těsto rozválíme na obdélník. Namažeme kečupem, posypeme kořením a poklademe sýrem a salámem. Stočíme do rolády, kterou zabalíme do alobalu a dáme do lednice, alespoň an 1 hod. Poté roládu krájíme na plátky, které klademe na pečícím papírem vyložený plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 oC asi 15 min.
  
     
  
    
    
    
    
      
    
  125 g plátkového sýra
100 g salámu (vysočina, šunka, angl. slanina)
kečup
koření na pizzu
Listové těsto rozválíme na obdélník. Namažeme kečupem, posypeme kořením a poklademe sýrem a salámem. Stočíme do rolády, kterou zabalíme do alobalu a dáme do lednice, alespoň an 1 hod. Poté roládu krájíme na plátky, které klademe na pečícím papírem vyložený plech. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 oC asi 15 min.
Komentáře
Přehled komentářů
  Zatím nebyl vložen žádný komentář
  
    
  
