Pařížská šlehačka
  
    15. 7. 2009
    
  100 g smetany ke šlehání
7 g kakového prášku
10 g cukru krupice
ztužovač šlehačky
Smetanu, kako a cukr krátce prošleháme. Za stálého míchání přivedeme k varu. Po přejití varem a částečném zchlazení dáme do lednice uzrát (alespoň 8 hod). Před vyšleháním mírně nahřejeme, přidáme ztužovač a vyšleháme pevnou náplň.
  
     
  
    
    
    
    
      
    
  7 g kakového prášku
10 g cukru krupice
ztužovač šlehačky
Smetanu, kako a cukr krátce prošleháme. Za stálého míchání přivedeme k varu. Po přejití varem a částečném zchlazení dáme do lednice uzrát (alespoň 8 hod). Před vyšleháním mírně nahřejeme, přidáme ztužovač a vyšleháme pevnou náplň.
Komentáře
Přehled komentářů
  Zatím nebyl vložen žádný komentář
  
    
  
